Om Horsens Murer og Entreprenør

Om HME

Horsens Murer og Entreprenørforretning er en solid partner i dit byggeprojekt. Firmaet har eksisteret siden 1975 og med 40 ansatte kan vi løse selv store og komplicerede opgaver.
Samtidig er vores eget fundament i orden. Det betyder, at HME står fast, selvom branchen af og til oplever modvind. Det betyder også, at du altid trygt kan stole på, at vi hjælper dig helt i mål. Vi er her nemlig også i morgen.
Firmaets historie – i korte træk:
• 1975 – HME grundlagt af murermester Erland Olsen, entreprenør Preben Frandsen og vognmand Jørgen Bøje
• 1992 – Erland Olsen bliver eneejer
• 2005 – Ole Frandsen køber HME
• 2008 – HME køber Grønbjerggård Murerforretning, ejet af Joans Nonbo. I dag ejer Ole Frandsen og Jonas Nonbo HME sammen.
• 2023 –Jonas Nonbo køber Ole Frandsens aktier, hvorefter Michael Bøgballe bliver medejer.

Værdier

Din tillid er afgørende for os. Hele vejen, fra første til sidste mursten, er det vores målsætning at leve op til dine forventninger, din tillid og vores fælles aftaler.
Tillid kommer ikke af sig selv. Derfor vil du opleve, at vi altid lægger en stor portion stolthed i arbejdet, og uanset opgavens størrelse stiller vi altid høje krav til os selv og samarbejdspartnere.
Samtidig vil vi altid gerne hjælpe enhver kunde, der ønsker det, med rådgivning og sparring om projektet. Jo tidligere, vi kommer med, jo mere kan du bruge vores erfaring.
HME bygger altid på tillid. Det bør du også gøre. Derfor er HME det oplagte valg.